Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεργάζεται με την ταλαντούχα τραγουδοποιό Χριστιάνα Καλατζόγλου και μας παρουσιάζει το νέο τραγούδι με τίτλο «Ρητορική».

 

Η «Ρητορική» είναι τραγούδι που μιλά για την απώλεια της αγάπης, την ορμητική ελπίδα που δίνει τη θέση της στη δύσκολη βεβαιότητα του χωρισμού.

 

Η Χριστιάνα Καλατζόγλου καταπιάνεται με ένα πολυτραγουδισμένο θέμα που αφορά την ανθρώπινη συνθήκη, με έμπνευση και πρωτοτυπία, έχοντας βαθιά γνώση και έλεγχο των εκφραστικών της μέσων. Ο λόγος της απεικονίζει με ευαισθησία και λυρισμό την εσωτερική ερημιά της ηρωίδας της και η μουσική της υπογραμμίζει εύστοχα την προσπάθεια να ανασυστήσει τον εαυτό της, από ότι άφησε αλώβητο στο πέρασμά της η απουσία.

Η λιτή και εκφραστική ερμηνεία της Φωτεινής Βελεσιώτου δίνει πνοή στη «Ρητορική» ζωντανεύοντας με παραστατικότητα τις εικόνες των λέξεων και αναδεικνύοντας τη συναισθηματική της δύναμη.

 

Το τραγούδι «Ρητορική» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ η κυκλοφορά του συνοδεύεται από το εικαστικό εξώφυλλο – πίνακα του Φίλιππου Μέρου.