Ο Γιώργος Λιβανός σκηνοθετεί το έργο ‘Σαν Άνθρωπος, Σαν Ελέφαντας’ του Γιώργου Πολύχρονίδη, βασισμένο στην πραγματική ιστορία του Τζόζεφ Μέρικ, όπως κατεγράφη από τον θεράποντα ιατρό του Φρέντερικ Τρεβς, αλλά και τα δημοσιεύματα της εποχής. Ένας αντιήρωας που η ζωή του αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και αποδεικνύει την ουσιαστική δύναμη του ανθρώπου αλλά και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Ένας άνθρωπος με σωματική δυσπλασία εντυπωσιάζει με τη δύναμη για ζωή και δημιουργία που κρύβει μέσα του. Κατά πόσο η κοινωνία μας είναι έτοιμη να τον δεχθεί και να τον ενθαρρύνει κι αν ναι, μέχρι ποιο σημείο;

Η παράσταση  θα παίζεται κάθε Κυριακή στις 20.00 μ.μ. στο Studio Κυψέλης και πέραν του σκηνοθέτη, ο Σιμωνας Πάτροκλος έχει αναλάβει την κινησιολογία, η Γιοβάννα Πρασσίνου τα σκηνικά και τα κοστούμια, ο Πάνος Μαλανδρής την πρωτότυπη μουσική σύνθεση, ο Αντώνης Μανδρανής την κινηματογράφηση, ο Κώστας Βολιώτης τη φωτογράφηση & τις Δημόσιες σχέσεις η  Ζωή Τριανταφυλλίδη.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Λιβανός , Γιώργος Πολυχρονίδης, Τέτα Κωσταντά, Γιάννος Τριανταφύλλου, Ζωή Τριανταφυλλίδη, Γιάννης Δημητράκης και σε φιλική συμμετοχή ο Αντώνης Τρικαμηνάς.

 

Εισητήρια 12 ευρώ γενική είσοδος.

( Ατέλειες ΣΕΗ – ΕΕΣ μόνο 7 ευρώ)

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.ticketservices.gr/event/san-anthropos-san-elefantas/

Μια συμπαραγωγή των Θεατρίνων Θεατές και της ομάδας DIO FILOI.

Studio Κυψέλης  Σπετσοπούλας 9 από Κυψέλης 51

τηλέφωνο κρατήσεων 210 8819571

για έξι Κυριακές από 12 Μαίου στις 20.00 μ.μ.