dffhjjkj

Μπορεί να δουλεύει σκληρά πλέον στο πρωθυπουργικό γραφείο, αλλά δεν ξεχνά την μεγάλη του αγάπη για την Ελένη Μενεγάκη. Ποιος άλλος; Μα ο Νίκος Καρανίκας που στάζει μέλι, για την ωραία Ελένη της τηλεόρασης…

Μάλιστα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town, αφού μας γονάτισε με μια κινέζικη σοφία, παρομοίασε την Ελένη με στρατηγό και μας αποτελείωσε..

“Οι Κινέζοι λένε το εξής: υπάρχει η ευφυΐα του στρατηγού και αυτή αναπτύσσεται στη φάση του πολέμου. Όπως βλέπετε, εκτός από το να παρακολουθώ Μενεγάκη, διαβάζω κινέζικη φιλοσοφία και στρατηγική.

Η Μενεγάκη, λοιπόν, είναι ένας στρατηγός της τηλεόρασης. Υπάρχει ο πόλεμος των αριθμών και τον κερδίζει. Και καθώς είναι ενταγμένη σε αυτόν τον πόλεμο, αναπτύσσει μια ευφυΐα. Είναι η ευφυΐα του στρατηγού”, τα λόγια του σοφού…

Επίσης είναι φανατικός οπαδός της, γιατί βοηθάει τους φτωχούς (!) όπως και η κυβέρνηση (!!)

“Επειδή ασχολείται με τους φτωχούς ανθρώπους, θα έβλεπε ότι η κυβέρνησή μας έχει ένα κάρο προγράμματα που είναι για τους φτωχούς. Δεν κόβουμε το ρεύμα, δεν κόβουμε το νερό, δεν παίρνουμε τα σπίτια. Συνεχίζουν οι άνθρωποι να παίρνουν το επίδομα για τη σίτιση, υπάρχει επίσης επίδομα για το ενοίκιο κ.ο.κ”, ανέφερε χαρακτηριστικά…

Στην ερώτηση βέβαια αν συνεχίζει να την παρακολουθεί, δεν ήθελε να προβεί σε αποκαλύψεις γιατί όπως είπε “τώρα η Μενεγάκη έχει πάει μεσημέρι και εγώ δουλεύω full time. Δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν αν βλέπω Μενεγάκη ή όχι…”

Ρε τι ζούμε…

Η δημοσιοποίηση αυτών των απόψεων πάντως έφερε την κόντρα ανάμεσα στο περιοδικό και το ειδικό σύμβουλο του πρωθυπουργού.

Ο κ.Καρανίκας υποστηρίζει ότι δεν έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό και πως όσα είπε ήταν μια ιδιωτική συζήτηση και μάλιστα θα κινηθεί νομικά…

«Ουδέποτε έδωσα συνέντευξη στο περιοδικό DownTown. Το περιοδικό θεώρησε επαγγελματικό να δημοσιεύσει ως «συνέντευξη» μια συζήτηση, για την οποία είχα εξ αρχής και με απόλυτη σαφήνεια ξεκαθαρίσει ότι είναι ιδιωτική» αναφέρει. «Επειδή αυτό, εκτός από αντιδεοντολογικό, είναι και παράνομο, έχω ήδη ενημερώσει το περιοδικό, αλλά και την συντάκτρια, ότι σκοπεύω να κινηθώ δικαστικά. Αρκετά με τον κανιβαλισμό» καταλήγει.

Το Down Town δεν το άφησε ασχολίαστο και έβγαλε και αυτό ανακοίνωση, με την οποία επιτίθεται στον ειδικό σύμβουλο…

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον ειδικό σύμβουλο του πρωθυπουργού, κύριο Νίκο Καρανίκα, ότι όταν ένας δημοσιογράφος τηλεφωνεί σ ένα δημόσιο πρόσωπο αναφέροντας από την πρώτη στιγμή την δημοσιογραφική του ιδιότητα, το όνομα του και τον λόγο του τηλεφωνήματος και στη συνέχεια του θέτει ερωτήσεις, τότε οι απαντήσεις του δημοσίου προσώπου είναι σαφέστατα δημοσιογραφικά αξιοποιήσιμες, εκτός κι αν διευκρινίσει από την αρχή ότι πρόκειται για μια συζήτηση off the record.

Ο κύριος Καρανίκας γνώριζε πολύ καλά ότι οι απόψεις του για την Ελένη Μενεγάκη θα δημοσιευτούν στο περιοδικό Down Τown στο πλαίσιο ενός αφιερώματος για την παρουσιάστρια, μαζί με τις απόψεις επικοινωνιολόγων, συγγραφέων και δημοσιογράφων. Μάλιστα μας ζήτησε να μην αναφέρουμε όλα όσα είπε, πράγμα που θα ήταν έτσι κι αλλιώς αδύνατο, αφού η συνέντευξη με την δημοσιογράφο διήρκησε περισσότερα από 40 λεπτά.

Λυπούμαστε πολύ που η αγάπη του κυρίου Καρανίκα για την Ελένη Μενεγάκη του δημιούργησε πρόβλημα και πίεση -όπως χαρακτηριστικά μας είπε- «από τη συλλογικότητα του και την κυβέρνηση στην οποία ανήκει», αλλά έτσι είναι η αγάπη, θέλει θυσίες. Θα χαρούμε πολύ να τον συναντήσουμε σε μια δικαστική αίθουσα. Εκεί θα μπορέσουμε να συζητήσουμε ίσως και τις απόψεις του για άλλες παρουσιάστριες, όπως η κυρία Στεφανίδου, η κυρία Τσαπανίδου και η κυρία Κοσιώνη, τις οποίες δεν δημοσιεύσαμε στη συγκεκριμένο συνέντευξη. Στον επίλογο της ανακοίνωσης του με τη φράση «φτάνει πια ο κανιβαλισμός» απαντάμε «φτάνει πια η σαχλαμάρα»».

Ά ρε Ελένη, φωτιές που μας άναψες…