Ο συγγραφέας Θανάσης Νικολάου επιστρέφει με το πέμπτο του βιβλίο, το οποίο θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες από τις εκδόσεις Λυκόφως, με τον τίτλο «Η κληρονομιά των Ναΐτών». Με τέσσερα βιβλία στο ενεργητικό του (από τις εκδόσεις Λιβάνη), όλα εξαντλημένα, ο δημοφιλής συγγραφέας προσφέρει στους αναγνώστες άλλο ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα.

Οι εκδόσεις Λυκόφως, για να ανταμείψουν τους αναγνώστες του Θανάση Νικολάου, διαθέτουν πριν από την επίσημη κυκλοφορία του νέου μυθιστορήματος του καταξιωμένου λογοτέχνη, 100 συλλεκτικά αντίτυπα, τα οποία φέρουν την υπογραφή του συγγραφέα.

Όσοι θέλουν να αποκτήσουν το βιβλίο στην τιμή των 20 ευρώ με δωρεάν τα έξοδα αποστολής, μπορούν να στείλουν mail στο info@likofos.gr ή να κάνουν τηλεφωνική παραγγελία στις εκδόσεις Λυκόφως, στο τηλέφωνο 210.3803310.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Άλλο ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα μας προσφέρει ο Θανάσης Νικολάου, με το βιβλίο «Η κληρονομιά των Ναϊτών», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από τις εκδόσεις Λυκόφως. Οι αναγνώστες, που αδημονούν, μπορούν να πάρουν μία πρώτη γεύση για το περιεχόμενο του βιβλίου:

Ένας αποτρόπαιος φόνος θα φέρει τον Ιάσονα Φιλίππογλου κοντά σε μια μυστηριώδη Γερμανίδα. Η ζωή του θα αλλάξει ριζικά. Η μοίρα θα τον φέρει μπροστά σε μυστικά αιώνων και θα τον ρίξει σε πολλούς κινδύνους. Έρωτες και πάθη αλληλοπλέκονται σε μία περιπέτεια για την αναζήτηση της αλήθειας μεταξύ Σμύρνης, Μασσαλίας, Αλεξάνδρειας, Κωνσταντινούπολης, Βερολίνου και Παρισιού, ενώ μέσα από περίτεχνους φιλοσοφικούς διαλόγους αποκαλύπτεται το μυστικιστικό οικοδόμημα πάνω στο οποίο χτίζεται η Γερμανία του Μεσοπολέμου.

Ποιος ο ρόλος των Ναϊτών Ιπποτών και πώς συνδέονται με το ναζιστικό κίνημα;

Πώς κινούνται οι αδίστακτες μυστικές υπηρεσίες, για να αποκτήσουν τη γνώση που θα οδηγήσει τις χώρες τους στην παγκόσμια κυριαρχία;

Ποια η στάση της μυστηριώδους Ομάδας Έψιλον;»