Την Τετάρτη στις 31 Μαιου θα πραγματοποιηθεί ο παραδοσιακός εορτασμός των 13(πια) ραδιοφωνικών χρόνων του Πάνου του Σουρούνη. Αφού πέρασε και η χρονιά της γρουσουζιάς τότε δεν θα γλιτώσουμε εύκολα. Κατά την διάρκεια της βραδιάς του μεγάλου αυτού εορτασμού θα συστηθούν τρία νέα μουσικά projects που έχουν σκοπό να κερδίσουν την συγκατάθεση σας για την έναρξη μιας ερωτικής ή (έστω) φιλικής σχέσης με σας.

Από την παρέα μας δεν θα λείψουν γνωστοί σταρς της παγκόσμιας μουσικής σκηνής μα και του κινηματογράφου. Τέτοια γράφουν συνήθως στα δελτία τύπου οπότε είπα να το γράψω έτσι για να δω αν θα ψηθείτε τελικά.

Συνοψίζοντας λοιπόν,από την Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου θα περάσουν οι
Dreamy Whispers, η Μπάντα Αγοριών και η Orchestra Laou Laou.

Μαζί τους σε αυτήν γιορτή θα τραγουδήσουν “φιλοκερδώς” οι: Πάνος Μουζουράκης, Μαρίζα Ρίζου,Δήμος Αναστασιάδης, Πέννυ Μπαλτατζή, Μαρία Παπαγεωργίου, Στάθης Δράκος,Νίκος Ζαδές, Βίκυ Καραντζόγλου,Δημήτρης Σαμόλης και κάποιοι άλλοι που δεν θα θέλαμε να πούμε ακόμα.
Να έρθετε από νωρίς.

Αλήθεια τώρα 10 νταν θα ξεκινήσουμε. Όχι αυτό που λένε 10 και ξεκινάν 11. Ακριβώς στις 10 θα ξεκινήσει και αν έρθετε νωρίς σας περιμένει κέρασμα στην πόρτα

* ΕυχαριΣτώ τα σπίΤια μοΥ,
την ΜέΝτα 88 και Τον Pepper96,6 για τηΝ ανοχΗ τοΥς και τΗν συνενοΧή τους όλΑ αυΤά τα ΧρόΝια. Τον ΣταΥρό τοΥ νόΤου ποΥ θα είΝαι πάνΤα εκεί και θα κάνΟυμε τον σταΥρό μαΣ ποΥ υπάρχΕι.
ΕυχαριΣτώ τον Doctor Pepper Tattoo γιαΤί πρέπΕι αναγκαΣτικά, την ΑγγΕλική γιΑτι το αξΙζει, τοΝ θοΔωρή για ΤοΝ σχεδιαΣμό τηΣ αφίΣας και τηΝ μαριάΝτα για Την βοΗθεια στοΝ σχεδιΑσμο.
ΤέΛοΣ ΕυχαριΣτώ τοΥς γκεΣτς κΑι τις μπάΝτες γιΑ τΗν αγάΠη τους. Με τΗν σειΡά μΟυ τοΥς τΗν επιστρέΦω διπΛή σΤς μοΥτρα τουΣ.
Τιμή Εισόδου/Εξόδου/Διαμονής: