Οι Last Drive επιστρέφουν! Το Σάββατο 19 Μαΐου, στο Fuzz Live Music Club, η μπάντα που όρισε το rock’n’roll όσο καμία άλλη στη χώρα μας τα τελευταία 35 χρόνια ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή παρουσιάζοντας, ανάμεσα σε πολλά παλαιότερα και αγαπημένα, το νέο της album “The Last Drive”, για πρώτη φορά ζωντανά στο σύνολό του.

«Μαζί με τα παιδιά που δουλέψαμε γι’ αυτόν τον δίσκο (Nick Ottomo Αγγλούπα, Jimmy Spliff κι ένα σωρό άλλους ανθρώπους δίπλα μας) νιώθαμε πως με την ηχογράφησή του κλείνει ένας κύκλος και ταυτόχρονα ανοίγει ένας άλλος. Αυτός θα είναι να παίξεις ζωντανά τα συγκεκριμένα τραγούδια για να τους δώσεις την ενεργειακή διάσταση που έχουν ανάγκη, να τα μοιραστείς. Αυτό θα κάνουμε στις 19 του Μάη, στο Fuzz, όπου θα παρουσιάσουμε τον νέο μας δίσκο, μεταξύ άλλων, ο οποίος θα διατίθεται την ίδια ημέρα εκεί».

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι εξαιρετικοί The Karamazov Project.

Εισιτήρια προπωλούνται προς 10 ευρώ.

Στην τελική φάση της προπώλησης και το ταμείο, η τιμή θα είναι 13 ευρώ.

Διάθεση εισιτηρίων:

Online:www.viva.gr και http://www.fuzzclub.gr/event/last-drive/

Tηλεφωνικά: 11 876

Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00).

The Last Drive + opening act: The Karamazov Project

Σάββατο 19 Μαΐου, FuzzLive Music Club