Γράφει η Άννα Παχή

Έλα μου ντε; Γενικά στις γιορτές, πόσω μάλλον τώρα το Πάσχα, που κι αυτό θέλει τα δώρα του, ειδικά αν σας ενδιαφέρει να κάνετε τη διαφορά. Ο πονοκέφαλος του ‘τι δώρο να του/της κάνω’ δεν περνάει ούτε με οπιούχο. Πόσα κουκλάκια, ρούχα, πυτζάμες και σκατολοΐδια να αγοράσεις σε αυτήν τη ζωή;

Το iart.gr είναι εδώ για να λύσει ΚΑΙ αυτό το πρόβλημα. Έτσι θα σας αφήναμε κουτούτσικα; Για πάμε :

Στη μαμά

Κλείστε – και πληρώστε – το ραντεβού της στο κομμωτήριο ή τη νυχού. Χαρίστε της ένα ωραίο σικ καπέλο. (Μπορεί να μην το φορέσει ποτέ, αλλά θα το κοιτάζει και θα λιγώνεται). Χαρίστε της κάτι που να της θυμίζει πως είναι γυναίκα, όχι μάνα. Όσο κι αν γκρινιάξει που ξοδευτήκατε, μέσα της θα κλαίει από χαρά. Ίσως και απέξω της, θα δείξει. Πάντως σουτζουκάκια, θα φάτε.

Στο μπαμπά

Κανονίστε κοινή έξοδο σε ένα ωραίο και τσεκαρισμένο από πριν μεζεδοπωλείο, εστιατόριο, ότι γουστάρει. Μη δεχτείτε το όχι σαν απάντηση. Πότε ήταν η τελευταία φορά που βρεθήκατε μόνοι με τον πάτερ της φαμίλιας σας; Επίσης, τα malt ουΐσκια (sic) είναι μια ασφαλής επιλογή. Θα δώσετε κάτι παραπάνω, αλλά κάθε φορά που θα το απολαμβάνει θα σας σκέφτεται.

Στην τρελή μικρή αδερφή

Μαθήματα λάτιν. Θα εκτιμήσει την ευκαιρία να χοροπηδά πάνω – κάτω σαν κατσίκι κι αν κολλήσει, θα σας ευγνωμονεί μια ζωή που βάλατε το χορό στη ζωή της.

Στο μεγάλο αδελφό

Σίγουρα όχι το 1984, όσο κι αν του ταιριάζει. Ένα escape room θα βγάλει τον ντετέκτιβ που έχει μέσα του. (Όχι, οι παρακολουθήσεις στο που πηγαίνατε και τι κάνατε ως έφηβοι δε μετράνε).

Στον κολλητό

Paintball. Κι ύστερα ψησταριά. Κι ύστερα μπαρότσαρκα. Αυτό.

Στην κολλητή

Μια ώρα μασάζ πληρωμένο από εσάς. Τέλος.

Στον καλό σας

Τίποτα που να θυμίζει έστω και αμυδρά τις λέξεις ‘τζουτζούκος’, ‘αγαπουλίνι’ και ανάλογα εμετικά υποκοριστικά. Ένα δυο μποξεράκια ωτ κουτύρ μάρκας «αντάξια των προσόντων του» ή ένα εισιτήριο για το επόμενο ματς της αγαπημένης του ομάδας, μπορούν να κάνουν θαύματα.

Στην καλή σας

Στείλτε μια Mercedes με οδηγό να την πάρει από το γραφείο και να τη φέρει κατευθείαν σπίτι σας για φαγητό. Αυτή τη φορά θα αρχίσετε με το επιδόρπιο.

Καλό Πάσχα.