Η Καναδή Tommy Genesis θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο 27 Μαΐου στο six d.o.g.s, για να ξεσηκώσει με το «φετιχιστικό ραπ» της.

20:45 Tαμείο
21:50 Τοsin Martyns
22:50 Τommy Genesis

Tommy Genesis (CA)

H Tommy Genesis ανήκει στην αμερικάνικη underground hip hop σκηνή, σπάει τα στερεότυπα και προκαλεί μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα, άλλωστε η ίδια αποκαλεί τη μουσική της «φετιχιστικό ραπ» (fetish rap). Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βανκούβερ, όπου από μικρή έγραφε ποίηση, σκιτσάριζε και ζωγράφιζε πίνακες, κάτι που την οδήγησε στη σχολή Καλών Τεχνών και να στραφεί στον κινηματογράφο και τη γλυπτική.

Δεν φοβάται να παίξει με την εικόνα της προβάλλοντας εξίσου τη θηλυκή και την ανδρική πλευρά της: από τη μία του δυναμικού αγοροκόριτσου και από την άλλη της μαθήτριας με τις κοντές πλισέ φούστες και τα κροπ τοπ που μοιάζει σαν να βγήκε από κάποιο άνιμε.

Το ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο World Vision κυκλοφορεί το 2015. Ένα άλμπουμ γεμάτο κομμάτια με προκλητικούς στίχους για τη σεξουαλική απελευθέρωση, ξεκάθαρες αναφορές στο σαδομαζοχισμό και περιγραφικές στιγμές πάθους, τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τα βίντεο κλιπ της που ναι μεν αφήνουν υπονοούμενα χωρίς, όμως, να γίνονται γλαφυρά. Η ίδια είναι υπέρ του DIY γιατί θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο, σκηνοθετεί τα βίντεο κλιπ της και δεν θέλει να είναι ένα πρόβατο όπως λέει στο κομμάτι της «Shepherd».

Η Genesis βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης του δεύτερού της άλμπουμ, World Vision 2, το οποίο σηματοδοτεί τη νέα της συνεργασία με την Downtown/Interscope Records και αποτελεί το δεύτερο μέρος της τριλογίας World Vision.


Tosin Martyns (GR)

Ο Tosin Martyns γεννήθηκε στη Νιγηρία και μεγάλωσε στην Ελλάδα.
Όπως για κάθε παιδί σε μία ξένη χώρα η προσαρμογή ήταν δύσκολη. Έχοντας πάντα για οδηγό τις επιρροές του από την μητέρα Αφρική, o Tosin βρήκε καταφύγιο στην τέχνη της μουσικής και στον αθλητισμό.

Ξεκίνησε την μουσική του καριέρα ως μέλος της εκκλησιαστικής παιδικής χορωδίας, που τον βοήθησε να κατανοήσει την έννοια της μουσικής. Συνέχισε με μαθήματα ντραμς και πλήκτρων και στα 16 του δημιούργησε με φίλους το πρώτο του συγκρότημα, τους «Le’s Blanc’s», μέσω των οποίων είχε και την πρώτη του εμπειρία ως frontman. Μπορεί λίγα χρόνια αργότερα το συγκρότημα να διαλύθηκε αλλά ο ίδιος είχε βρει την μεγάλη του αγάπη ως τραγουδιστής και στιχουργός.

Αποφασισμένος να κυνηγήσει το όνειρο του το 2016 μετά από πολλές προσπάθειες θα γνωρίσει τον Th. Mark (συνθέτης και μουσικός παραγωγός) και μαζί θα προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της παραγωγής του πρώτου του άλμπουμ με τίτλο “Ebony”όπου αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2017. Ο Tosin με τον Th. Mark συνεχίζουν και συνεργάζονται μέχρι σήμερα είτε παίζοντας μαζί σε κάποια σκηνή είτε δημιουργώντας και ηχογραφώντας νέα τραγούδια στο στούντιο.