Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ επιστρέφει στην Αθήνα για να παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ «Sea Sorrow» στο πλαίσιο του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 8:00 μ.μ.

Τα έσοδα της προβολής θα διατεθούν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και το Safe Passage. Ειδικές τιμές εισιτηρίων: 6€, 12€, 20€.

Μια νοερή διαδρομή από το Λονδίνο στο Αιγαίο και από τον Σαίξπηρ στους προσφυγικούς καταυλισμούς, το ντοκιμαντέρ αποτελεί έναν πολύ προσωπικό και δυναμικό στοχασμό πάνω στη σημερινή παγκόσμια προσφυγική κρίση μέσα από τα μάτια παιδιών και τη φωνή ακτιβιστών και καλλιτεχνών από τη Γαλλία, τη Βρετανία, την Ιταλία και την Ελλάδα.

Τη βραδιά θα προλογίσει η Μιμή Ντενίση και την προβολή του ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και τους: Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Λόρδο Άλφρεντ Νταμπς (Εργατικό Κόμμα Μεγ. Βρετανίας, υποστηρικτής Safe Passage), Μιμή Ντενίση, Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και Safe Passage.

Η προπώληση ξεκίνησε στο Viva.gr και στα παρακάτω σημεία πώλησης:

– στις συνεργαζόμενες Aίθουσες του Φεστιβάλ, με μετρητά και χρέωση κάρτας

Δαναός 1 & 2 (Κηφισίας και Πανόρμου)
Όπερα 1 (Ακαδημίας 57)
Ιντεάλ (Πανεπιστημίου 46)

– στο Γραφείο Τύπου και Υποδοχής του Φεστιβάλ, στο Aegean Omiros College (Πανεπιστημίου 17, ισόγειο), μόνο με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, από τις 11.00 έως και τις 18.00