Η Vardas, στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, επεκτείνει τις δραστηριότητες και στα πολιτιστικά δρώμενα και τον κόσμο της τέχνης, εγκαινιάζοντας στις 28/6/2022 την ενέργεια  Fashion & Art, με σκοπό να προβάλλει εικαστικούς/καλλιτέχνες, με μοναδικές δεξιότητες και μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης. Αυτή είναι μια πρωτότυπη παρουσίαση της σχέσης μόδας & τέχνης, ως ένα συνεχές “Fashion Art Happening“.

Στο πλαίσιο αυτής της νέας δραστηριότητας της , ξεκινάει τη πρώτη της συνεργασία με καταξιωμένους στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό Έλληνες ζωγράφους, όπου μέσα από τα έργα τους και τη Καλοκαιρινή συλλογή Vardas, θα προβληθεί το ελληνικό καλοκαίρι και η πηγαία ανάγκη όλων μας να δημιουργήσουμε «Νέες Αναμνήσεις». Η ενέργεια “Making Summer Memories, είναι άλλωστε αυτή που χαρακτηρίζει τη καλοκαιρινή συλλογή της εταιρείας, όπως αυτή προβάλλεται ήδη μέσα από τα SOME, τις βιτρίνες των καταστημάτων της, αλλά και το ηλεκτρονικό της κατάστημα https://www.vardas.gr/el/ .

Επιμελητής της ομάδας των καλλιτεχνών είναι ο Δημήτρης Λαζάρου, υπεύθυνος για το Concept την Οργάνωση και την Επικοινωνία εικαστικών εκθέσεων και άλλων μορφών Τέχνης, σε πολιτιστικούς χώρους και σε γνωστές gallery.

Καταστήματα Προβολής και Καλλιτέχνες:

 

Κατάστημα VARDAS – Νέο Ψυχικό

Λίζα Μέρλιν Βασιλάτου: Έργα ->  «Χρώματα του Μύρτου» & «Ο Άγιος Θεράπων»

Κώστας Γαρύφαλλος:     Έργο: ->  «Λυκόφως»

 

Κατάστημα VARDAS – Κηφισιά

Stella Sevastopoulos:    Έργα ->  «Kaladakia Beach» & «Paradise on Earth»

 

Κατάστημα VARDAS – Φάληρο

Αγγελική Κώσταλου:    Έργα -> «Τί θά ῾δινα – Πάψε, Σεβάχ – γιὰ νά ῾μουνα παιδί» &

 

Κατάστημα VARDAS – Γλυφάδα

Γιάννης Καμίνης:           Έργο -> «Hope»

Petros Santos:                 Έργο -> «Reflections»

 

Κατάστημα VARDAS – The Mall Athens

Κατερίνα Κωστογιάννου:  Έργο -> «Σαντορίνη σε ώχρα»

 

Κατάστημα VARDAS – The Golden Hall

Χρήστος Ζωγράφος:       « Έργο -> Essential Summer»

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην ενέργεια Fashion & Art – “Making Summer Memories”, θα διαθέσουν το 20% από την πώληση των έργων τους , για να ενισχύσουν το έργο των κοινωφελών ιδρυμάτων Hope Genesis & Δεσμός.

Πρόθεση της εταιρείας VARDAS, είναι η ανάδειξη της τέχνης αλλά και της μόδας με μοναδικούς τρόπους, δημιουργώντας μέσα από τις βιτρίνες της μια ζωντανή γκαλερί τέχνης και μόδας.