Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του debut άλμπουμ τους “ Undeniable Lies”, οι Violet Moss ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s για να μοιραστούν τις dark-pop μελωδίες τους με το κοινό της Αθήνας, σε ένα set-list που θα περιλαμβάνει κομμάτια από τον πρώτο τους δίσκο, νέο υλικό καθώς και διασκευές από αγαπημένες τους μπάντες όπως οι Radiohead, Doves και Interpol. Μαζί τους θα βρεθούν οι Space Soda με τις ποπ-ροκ μελωδίες τους και το πρόσφατο ντεμπούτο ep τους, “First Landing” στις βαλίτσες τους, σε ένα set-list που θα περιλαμβάνει εκτός από τα κομμάτια τους και covers αγαπημένων τους καλλιτεχνών.

Οι Violet Moss είναι μια dark-pop μπάντα από την Πάτρα που δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2013 από τους Alex f και Nick s. Έχοντας περιοδεύσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από την προηγούμενη δεκαετία έως και σήμερα ως μέλη των συγκροτημάτων Abbie Gale και Deadbeat Escapement, ένωσαν τις δυνάμεις τους και με την προσθήκη του jay των τεράστιων Raining Pleasure στα τύμπανα, ηχογράφησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Undeniable Lies”. Ο ήχος τους είναι ηλεκτρικός με σκοτεινή-ποπ διάθεση, ενώ δεν λείπει και το ηλεκτρονικό στοιχείο. Το debut άλμπουμ τους κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2016 από την The Sound Of Everything, ενώ ήδη ετοιμάζουν το δεύτερο που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Violet Moss:
Alex f: Vocs, Guitar
Nick s: Guitars, b vox
Jay: Drums
K spil: Bass

Οι Space Soda δημιουργήθηκαν το Μάρτιο του 2016 στην Πάτρα. Παρότι σαν τετράδα δεν είχαν μοιραστεί την αγάπη τους για την μουσική στο παρελθόν, “έδεσαν” αμέσως και τον Ιούλιο κυκλοφόρησαν διαδικτυακά το πρώτο τους κομμάτι (Surfing The Life) που έγινε και βίντεο κλιπ. Το ίδιο καλοκαίρι συμμετείχαν σε αρκετά φεστιβάλ. Το πρώτο τους EP “1st Landing” αποτελείται από 5 κομμάτια και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.