Δεν υπάρχει καλύτερη επαφή με την φύση από το να βρίσκεσαι στον αέρα! Και μάλιστα με θέα σε Ακρόπολη και Φιλοπάππου. Μία εναλλακτική χρήση της ταράτσας του Ash In Art που συνίσταται!

Ζούμε σε μια εποχή που έχουμε αποσυνδεθεί τελείως από το σώμα μας. Στην πραγματικότητα όμως σώμα και μυαλό είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένα. Όποια σκέψη υπάρχει στο μυαλό βρίσκει έκφραση στο σώμα και ό, τι βιώνει το σώμα, προκαλεί αλλαγές στο μυαλό. Οι πρακτικές της γιόγκα μας βοηθούν να βρούμε ξανά αυτή την σύνδεση. Η λέξη γιόγκα σημαίνει σύνδεση – ένωση. Ένωση σώματος, νου και πνεύματος. Δε χρειάζεται να είναι κανείς ευλύγιστος, γυμνασμένος, δυνατός ή νέος για να κάνει γιόγκα. Ένα μάθημα περιλαμβάνει συνήθως ασκήσεις αναπνοής, ζέσταμα, ασάνες (πόζες ή στάσεις) και τελειώνει με βαθιά χαλάρωση. Εκτός από υγεία, ευλυγισία, ενέργεια και αντοχή, η γιόγκα μας βοηθάει να αποκτήσουμε συγκέντρωση, ηρεμία και ισορροπία.

Συντονίζει η Βλοτίνα Νουλλέλη!
Κάθε Τρίτη 7.30μμ
Κόστος 16€ / 4 ωριαίες συνεδρίες ή 5€/συνεδρία
Το πρόγραμμα θα ισχύσει όλο τον Ιούλιο, εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η συνέχεια των συνεδριών και κάποιες παράλληλες δράσεις σχετικά!