Ένας κυβερνητικός αξιωματούχος της Γκουζαράτ στην Ινδία ισχυρίστηκε πως είναι ο Κάλκι, η 10η ενσάρκωση του θεού Βισνού, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να πάει στη δουλειά του επειδή είναι στη μέση μιας μετάνοιας με σκοπό να αλλάξει την παγκόσμια συνείδηση.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του NDTV, είναι η αυτή η μετάνοια στην οποία οφείλονται οι καλές βροχοπτώσεις, υποστήριξε ο Ραμεστσάντρα Φεφάρ, επόπτης μηχανικός της SSPA (Sardar Sarovar Punarvasvat Agency), απαντώντας σε σημείωμα που του απεστάλη από τη δουλειά του, για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τη μη προσέλευσή του. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το σημείωμα και η απάντηση έκαναν θραύση στα social media.
«Ακόμα και αν δεν το πιστεύετε, είμαι όντως η δέκατη ενσάρκωση του Άρχοντα Βισνού και θα το αποδείξω τις επόμενες ημέρες. Συνειδητοποίησα ότι είμαι ο Άβαταρ Κάλκι ενώ ήμουν στο γραφείο μου τον Μάρτιο του 2010. Από τότε έχω θεϊκές δυνάμεις» είπε μιλώντας σε ΜΜΕ από το σπίτι του. Απαντώντας στο σχετικό σημείωμα την προηγούμενη εβδομάδα, ο Φεφάρ- κοντά στα 60 του- ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να πάει στη δουλειά επειδή κάνει μετάνοιες και είναι απασχολημένος με αυτές.
«Κάνω μετάνοιες στο σπίτι, εισερχόμενος στην 5η διάσταση για να αλλάξω την παγκόσμια συνείδηση…δεν μπορώ να κάνω τέτοιες μετάνοιες καθισμένος στο γραφείο μου» αναφέρεται στη δισέλιδη απάντησή του. Όπως πρόσθεσε, εξαιτίας των μετανοιών του που είναι σε εξέλιξη, η Ινδία έχει καλές βροχές- τονίζοντας πως η SSPA θα έπρεπε να αποφασίσει εάν «είναι πιο σημαντικό να με έχει να κάθομαι στο γραφείο και να περνάω τον χρόνο μου ή να κάνω πραγματική δουλειά για να σώσω τη χώρα από την ξηρασία». Στο μεταξύ, σύμφωνα με το σημείωμα, ο Φεφάρ έχει εμφανιστεί στο γραφείο του μόνο 16 ημέρες μέσα στους τελευταίους οκτώ μήνες.
tilestwra.com