Η ομάδα των «Μαχητών» έχασε με σημαντική διαφορά το αγώνισμα της ασυλίας με αποτέλεσμα τρεις παίκτες να βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση, μετά από ένα γεμάτο ένταση συμβούλιο νησιού.Αρχικά, ο Γιάννης Σπαλιάρας με πέντε ψήφους έγινε ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης που κέρδισε την πρώτη ασυλία ψήφισε την Σάρα Εσκενάζυ.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που κέρδισε τη δεύτερη ατομική ασυλία επέλεξε την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου. Από τα ξημερώματα της Τρίτης έφτασαν οι πρώτες διαρροές για το αποτέλεσμα. Ωστόσο, και αυτή τη φορά, καμία πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. Μετά από την ανατροπή που έγινε την περασμένη εβδομάδα μεταξύ Νάργες και Βαλαβάνη, μεταφέρουμε τις πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη.

Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου. Η παίκτρια, σύμφωνα με τις διαρροές, συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.
Ο Γιάννης Σπαλιάρας ψηφίστηκε από μεγάλο μέρος των τηλεθεατών για να παραμείνει, ενώ και η Σάρα Εσκενάζυ συνεχίζει κανονικά στο Survivor.

Πηγή: Zappit