Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους single “Σε ποια γη” που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο, οι “ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” μετά από περίπου τέσσερις μήνες αποχής από τις full band εμφανίσεις, επιστρέφουν στο αγαπημένο τους FAUST Bar-Theatre-Arts για ένα ακόμη δυνατό live, την Τρίτη 2 Μαΐου, και με την ελπίδα ότι δε θα κάνει ακόμη πολλή ζέστη.

Οι “Ένα βήμα μπροστά”, ξεκίνησαν να παίζουν μουσική το 2001. Έκτοτε, έχουν πραγματοποιήσει έναν μεγάλο αριθμό live στην Αθήνα και την επαρχία, έχουν κυκλοφορήσει 2 δίσκους που έχουν διατεθεί δωρεάν στο κοινό και έχουν συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες της ελληνικής ροκ σκηνής.
Το 2015 κυκλοφόρησαν ένα ep με τίτλο “όλα γράφουν” το οποίο περιέχει τρεις επανεκτελέσεις κομματιών τους και δύο νέα κομμάτια, δουλειά που χαρακτηρίζεται από μια σημαντική στροφή στον ήχο της μπάντας, προς πιο γήινα μουσικά μονοπάτια.

Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι οι δυνατές διασκευές κομματιών της ελληνικής δισκογραφίας στο δικό τους ιδιαίτερο ύφος και η προσπάθεια συγκερασμού του “κλασικού” ελληνικού ροκ με μοντέρνα στοιχεία κάτι που διαφαίνεται κυρίως στις δικές τους συνθέσεις.

Μας περιμένουν για μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη όμορφες μουσικές.

Είσοδος: 5€ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
7€ (σε τραπέζι ή πάσο με κράτηση)

Πληροφορίες – Κρατήσεις: FAUST (τηλ. 2103234095 –email: info@faust.gr)