Το Bob Theatre Festival κλείνει φέτος δέκα χρόνια και εντάσσεται στο Φεστιβάλ Αθηνών: η μεγαλύτερη γιορτή νεανικού θεάτρου ανοίγει δυναμικά την Πειραιώς 260: στις αίθουσες Ε και Η, θα μπορέσετε να (ξανα)δείτε τις νεανικές παραστάσεις που ξεχώρισαν στη φετινή σεζόν, ειδικές πρεμιέρες από παραστάσεις που κανονικά θα δούμε του χρόνου και, φυσικά, το διαγωνισμό Scratch Night!

Παίξτε στο Bob Theatre Festival,κερδίστε 1.000€ και κάντε την ιδέα σας παράσταση! Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων έως και 9 Απριλίου.

Ο διαγωνισμός Scratch Night του Bob Theatre Festival, εδώ και 8 χρόνια, παρέχει τη δυνατότητα σε νέες ή νεοσύστατες ομάδες να δοκιμάζουν αναίμακτα τις δυνατότητές τους- σε ιδανικές συνθήκες- μπροστά σε φεστιβαλικό κοινό.

Κάθε χρόνο, όλο και περισσότερες από τις ομάδες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό συνεχίζουν τις παραστάσεις τους μέσα στη σεζόν, ακόμα και αν δεν έχουν κερδίσει το πρώτο βραβείο. Από το τελευταίο Scratch Night, 6 ομάδες παρουσιάζουν φέτος τις παραστάσεις τους σε σημαντικές αθηναϊκές σκηνές: Τα Βρώμικα Παραμύθια (ομάδα Άπειρον, Θέατρο 104), Γ. Τ. Π. (ομάδα NOT One Trick Pony, Eliart Theatre), Τα Όνειρα του Αϊνστάιν (Θέατρο του Νέου Κόσμου), Γιοσίρου Γιαμαγκούσι (Lorem Ipsum, Vault), Homo Galacticus (Ομάδα Inferno, Vault) και Το Πεπρωμένο που ονομάζεται Κλοτίλδη (Bios).

Τα διαγωνιζόμενα Scratch θα παιχτούν μπροστά στο κοινό του Bob Theatre Festival, το οποίο – μαζί με την επιτροπή του Bob- θα αναδείξουν το καλύτερο. Οι νικητές θα κερδίσουν χρηματικό έπαθλο 1.000€ καθώς και ένα σεμινάριο παραγωγής και δραματουργίας ώστε να εξελίξουν την ιδέα τους σε ολοκληρωμένη παράσταση και να την ανεβάσουν σε Αθηναϊκό Θέατρο την ερχόμενη σεζόν.

Σκεφτείτε, λοιπόν, μια ιδέα για παράσταση, κάντε αίτηση στο www.bobfestival.gr και ελάτε να παρουσιάσετε το Scratch σας (15′ απο την ιδέα) στο Bob Theatre Festival!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ SCRATCH NIGHT – BOB THEATRE FESTIVAL 2017
Το 10ο Bob Theatre Festival θα διεξαχθεί από 22 έως 28 Μαΐου 2017, στην Πειραιώς 260.

Τρέιλερ Scratch Night 2017:

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το διαγωνισμό: 9/4/2017

Περισσότερες Πληροφορίες: www.bobfestival.gr & facebook.com/BobTheatreFestival