Θυμάστε τη σειρά “Λόγω Τιμής” που είχε κάνει τεράστια επιτυχία την δεκαετία του 90 και συγκεκριμένα την περίοδο 1996-97; Η παρέα των φοιτητών από την Πάτρα ετοιμάζεται να επανανωθεί και πάλι μετά από 20 ολόκληρα χρόνια στη μικρή οθόνη.

Ο Μάνος (Άλκης Κούρκουλος), η Ηρώ (Βίκυ Βολιώτη), η Μάνια (Χριστίνα Αλεξιανάν) ο Μιχάλης (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), η Αθηνά (Αγγελική Δημητρακοπούλου), ο Άρης (Γιώργος Πυρπασόπουλος) και ο Βασίλης (Δημήτρης Αλεξανδρής), 20 χρόνια αργότερα από τα ανέμελα εκείνα χρόνια της νιότης.

Η ομάδα στη συνέχεια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Mega, είναι ίδια. Το σενάριο υπογράφει και πάλι η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και τη σκηνοθεσία ο Λάμπης Ζαρουτιάδης. Ο σκηνοθέτης του «Λόγω Τιμής» ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με το σενάριο του πρώτου επεισοδίου.

Η Χριστίνα Αλεξιανάν ανέβασε μία φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την Αγγελική Δημητρακοπούλου από την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στη σειρά, γράφοντας: «20 χρόνια πριν…Λόγω Τιμής…Αναμνήσεις…Είμαστε πίσω!».

Ο Άλκης Κούρκουλος ανέβασε στο Twitter μία φωτογραφία από τη νέα συνάντησή του με τους συμπρωταγωνιστές του. «Στα ίδια μέρη ξαναβρεθήκαμε», έγραψε ο ηθοποιός κάνοντας μία αναφορά σε στίχο του soundtrack της σειράς με τίτλο «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια» που είχε τραγουδήσει ο Γεράσιμος Ανδρεάτος.

«Είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και μεγάλη η δική μου συγκίνηση που ξαναμπαίνω στις ζωές των παιδιών, αυτών των χαρακτήρων που γέννησα και τόσο αγάπησα», ανέφερε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου. Και πρόσθεσε: «Τους επτά φίλους και συμμαθητές από την Πάτρα, πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς “Λόγω Τιμής” που παίχτηκε στο Mega Channel το 1997 με μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, ξαναβρίσκουμε 20 χρόνια μετά, στο σήμερα. Κάποιοι έχουν μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα. Παρακολουθούμε τις ζωές τους, τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά τους προβλήματα στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα με έμφαση στην μεταξύ τους άρρηκτη φιλία, πιστοί σ’ ένα «Λόγω Τιμής» που έδωσαν 20 χρόνια πριν, πως ότι κι αν συμβεί θα παραμείνουν πάντα φίλοι».