Το θεατρικό εργαστήρι «Φέρε μόνο εσένα» είναι ακριβώς αυτό: ένα εργαστήρι, στο οποίο χρειάζεται να φέρεις εσένα και μόνο εσένα, δηλαδή την αλήθεια σου!

Απευθύνεται σε όποιον θέλει να ταξιδέψει στον κόσμο του θεάτρου χωρίς να χρειάζεται να έχει προηγούμενη εμπειρία! Δεν χρειάζεται να είσαι ηθοποιός ή σπουδαστής δραματικής σχολής ούτε να είσαι εξοικειωμένος με την έκθεση και την έκφραση μπροστά σε κόσμο!

Φέρε μόνο εσένα
Θεατρικό εργαστήρι για ΟΛ@
Με την Ηρα Παπακωνσταντίνου, ηθοποιό και καθηγήτρια υποκριτικής-αυτοσχεδιασμού
Κάθε Τετάρτη, 18:30-21:00
Στο INDAK art lab, Υμηττού 154, Παγκράτι
Κάνε την εγγραφή σου ΕΔΩ.

Γιατί να το δοκιμάσω (ακόμη και αν δεν είμαι ηθοποιός)
Γιατί άραγε τα μαθήματα υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού ωφελούν, όσους δεν ανήκουν στον χώρο του θεάτρου και των παραστατικών τεχνών γενικότερα;
Το να παρακολουθήσεις ένα μάθημα υποκριτικής είναι ένας σίγουρος τρόπος να έρθεις σε μεγαλύτερη επαφή και να εξοικειωθείς με τις πτυχές του εαυτού σου.
Γίνεσαι πιο συνειδητοποιημένος.
Αποκτάς καλύτερη κατανόηση των κινήτρων και των επιθυμιών σου. Μιλάς δημόσια με μεγαλύτερη άνεση και λιγότερη ανασφάλεια. Μέσω των ιστοριών που μοιραζόμαστε μπαίνεις στη θέση του άλλου, ενισχύεις την ενσυναίσθησή σου και αντιλαμβάνεσαι, ότι είσαι μοναδικός αλλά όχι μόνος. Ανήκεις σε μία ομάδα και ανακαλύπτεις, πώς αλλάζει ο τρόπος που εκφράζεις τις σκέψεις σου σε ένα ασφαλές περιβάλλον που δεν σε κρίνουν.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη και θέληση! Πρόκειται για μία διαφυγή, μία βουτιά στην προσωπική εξέλιξη, λίγο χρόνο για εμάς, από όποιο μονοπάτι και αν ερχόμαστε, και την ομάδα μας, με σημείο συνάντησης το INDAK art lab στο Παγκράτι.

8 + 1 λόγοι για να πεις «συμμετέχω»
-Ξεκλείδωσε την φαντασία σου
-Διηγήσου ιστορίες με χαρακτήρες που σου τράβηξαν το ενδιαφέρον.
-Ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή σου
-Βγες από το comfort zone σου και εκφράσου με αυθεντικότητα
-Μάθε να επικοινωνείς τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ιδέες σου μέσω της τέχνης
-Απόκτησε καλύτερη σχέση με το σώμα σου
-Ανακάλυψε τα ταλέντα σου και αγκάλιασε την μοναδικότητά σου
-Γίνε μέλος μίας κοινότητας
-Γέλασε, παίξε και απελευθερώσου!
Αν είναι κάτι που πάντα ονειρευόσουν να δοκιμάσεις, κάνε αυτή τη χρονιά εντελώς διαφορετική και άσε τη φαντασία σου να καλπάσει!

Χρήσιμες πληροφορίες
«Φέρε μόνο εσένα»
Ένα θεατρικό εργαστήρι για όλ@
Εισηγήτρια: Ήρα Παπακωνσταντίνου
Πού: INDAK art lab, Υμηττού 154, Παγκράτι
Πότε: Κάθε Τετάρτη, 18:30-21:00
Κόστος: 50 €/ μήνα
Εγγραφές: https://t.ly/-3kg7 ή τηλεφωνικά στο: 211 740 2195
Περισσότερες πληροφορίες στο: www.indak.gr
Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Βιογραφικό
Η Ήρα Παπακωνσταντίνου, ηθοποιός και καθηγήτρια υποκριτικής – αυτοσχεδιασμού. Είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής «Ίασμος». Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στη «Μέθοδο» του Actors Studio και το «Σύστημα» του Στανισλάφσκι», με εισηγητή τον Ανδρέα Μανωλικάκη, πρόεδρο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Actors Studio Drama School (Master of Fine Arts) στο Pace University.
Έχει, επίσης, συμμετάσχει σε workshops χοροθεάτρου με τον Rainer Behr, μόνιμου μέλους του Pina Bausch Tanztheater στο Wuppertal. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τον Θωμά Μοσχόπουλο, την Ελένη Σκότη και έχει εκπαιδευτεί πάνω στο physical theater βασισμένο σε πρακτικές του Jean Jacques Lecoq, από την Ειρήνη Πατούρα, απόφοιτο της σχολής Jacques Lecoq στο Παρίσι.
Αυτή την περίοδο, διδάσκει στη Σχολή Θεάτρου 100. Έχει διδάξει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» και στη «Μουσικοθεατρική σκηνή για παιδιά και εφήβους» και έχει επίσης υπάρξει καθηγήτρια στο «Σύγχρονο Θέατρο-Βασίλης Διαμαντόπουλος» στη Θεσσαλονίκη όπου και έχει παραδώσει σεμινάριο με τον Δημήτρη Σπορίδη, καλλιτεχνικό διευθυντή της σχολής.
Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως ο Γιάννης Κακλέας (Η Μικρή μας Πόλη), ο Σταύρος Σβήγκος (Σεξ Λεξικόν-Η Επιστήμη του Έρωτα), Βασίλης Μυριανθόπουλος (Σφιχτά Λουριά) και στον κινηματογράφο με τον Αναστάση Δαλλή για την ταινία-ντοκιμαντέρ “Letters”, στο πλαίσιο του φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Είναι συν-ιδρύτρια του κέντρου παραστατικών τεχνών, INDAK art lab.