Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις επί σκηνής, πόσο καλά εξελίσσεται ένας καλλιτέχνης. Αυτό συμβαίνει στην  παράσταση “Τάιμινγκ” του αγαπημένου stand up comedian Γιώργου Χατζηπαύλου, στο Ίδρυμα ‘Μιχάλης Κακογιάννης’.

Μέσα από αβίαστο γέλιο και χιούμορ που απέχει από τις ευκολίες, η παράσταση απαντά σε σημαντικά ερωτήματα που μας ταλανίζουν, ή θα έπρεπε να μας ταλανίζουν, όλους. Ποιές και γιατί είναι οι στιγμές που μας καθόρισαν, που πάει ο καιρός που φεύγει, τι θα γίνει με αυτόν που έρχεται, πως διαχειριζόμαστε πράγματα που είναι αλλιώς από αυτό που νομίζουμε.

Το “Τάιμινγκ” είναι είναι από τους καλύτερους τρόπους να περάσετε το βράδυ σας. Θα χαρείτε το πηγαίο ταλέντο του Γιώργου Χατζηπαύλου, θα καταλάβετε πράγματα για τον εαυτό σας και τους άλλους και κυρίως, που είναι και το ζητούμενο, θα γελάσετε αυθόρμητα πολλές φορές. Λέω ‘αυθόρμητα΄ καθώς τα κείμενα του καλλιτέχνη μιλούν για καθημερινά θέματα που μας αφορούν και είναι δουλεμένα με τέτοιον τρόπο που αναδύουν την κωμική πλευρά τους, μια πλευρά που συνήθως μας διαφεύγει.

Η παράσταση τελειώνει αυτήν την εβδομάδα. Καλό θα ήταν να μην τη χάσετε γιατί, αφού τη δείτε, θα διαπιστώσετε πως σας κάνει παρέα για πολύ καιρό μετά. Αξίζει.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Γιώργος Χατζηπαύλου- «Τάιμινγκ»

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Αίθουσα: Θέατρο), Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ.: 210 3418550, www.mcf.gr

Πότε: Από Σάββατο 23 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή έως 28 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: Κάθε Σάββατο στις 22:00 και κάθε Κυριακή στις 21:15.

Διάρκεια: 90’
Εισιτήρια: 12 € (γενική είσοδος), 10 € (προπώληση), 10 € (μειωμένο)
Προπώληση:

  • Στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 11:00 – 14:00, μόνο με ηλεκτρονική πληρωμή.
  • Στο εκδοτήριο εισιτηρίων της Ticketservices, στην οδό Πανεπιστημίου 39, Αθήνα, (Δευτέρα & Παρασκευή 09:00 – 20:00, Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη 09:00 – 21:00, Σάββατο 09:00 – 15:00).
  • Μέσω τηλεφώνου με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας:
  • στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticketservices 210 7234567.
  • Μέσω διαδικτύου στις διευθύνσεις:  www.mcf.gr και www.ticketservices.gr

Παραγωγή/Οργάνωση: Αλέξανδρος Ζώης
Προβολή και Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου- We Will

Μάθετε πρώτοι όλα όσα ετοιμάζει ο Γιώργος Χατζηπαύλου κάνοντας τακτικά κλικ στο www.xatzi.gr. Παρακολουθήστε παλαιότερες δουλειές του Γιώργου αλλά comedy projects στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων από δώδεκα (12) ετών και άνω,
εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:
[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ 1
σχετικού, ή
[β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό
έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ. 1 σχετικού συνδυαστικά προς:
[γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας
προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω υπό [α] και [β].

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, υπό [α] και [β], επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή
(εκτυπωμένα), είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή, τα οποία ο ιδιοκτήτης ή
νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α ́ 118) Covid Free GR.

Εναλλακτικά, αλλοδαπός που προέρχεται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), τα πρόσωπα του προηγούμενου εδαφίου ελέγχουν τα ανωτέρω πιστοποιητικά σε έγχαρτη μορφή.

Οι ανήλικοι θεατές ηλικίας από τεσσάρων (4) έως και έντεκα (11) ετών, προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, στην οποία προβαίνει είτε οιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του υπ. αριθμ. 1 σχετικού. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.