Έξι θεατρικά μονόπρακτα, βασισμένα στο βιβλίο «Η συνάντηση», των συγγραφέων Μαρία  Μπούρλη, Άννα Ραζή και Ανδριάννα Μουρελάτου, εκδόσεις Anima.

Έξι άνθρωποι βρίσκονται έγκλειστοι σε ένα ψυχιατρείο. Κινούνται μέσα στα πλαίσια της φαντασίωσης και της λογικής και οι ζωές τους μπερδεύονται περίεργα, βράδυ Πρωτοχρονιάς, γύρω από ένα μυστικό δείπνο. Το μεγάλο ζήτημα της Αλήθειας και πώς ο καθένας θεωρεί τη δική του Αλήθεια και εάν τολμά πραγματικά να την πει –  ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει το πιο σκοτεινό μέρος της  ύπαρξής του, τόσο μα τόσο βαθιά κρυμμένο μέσα του –  είναι ο χώρος και ο χρόνος που κινείται το έργο. Σκιές, μνήμες, εγκλήματα, πάθη, ανεκπλήρωτοι έρωτες, προδοσίες, μυστικά και ψέματα τους κυκλώνουν και τους αναγκάζουν να αντιμετωπίσουν τους εφιάλτες τους. Θα καταφέρουν να βρουν τον μίτο της Αριάδνης και να βγουν προς το Φως;  Αυτό θα το ανακαλύψουμε όλοι μαζί.

Το έργο είχε ανέβει με επιτυχία αλλά σε πειραματικό επίπεδο τον Ιούλιο του 2018. Ανεβαίνει σκηνικά και πάλι στην ολοκληρωμένη του μορφή. «Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» στοχεύει να κινήσει υπαρξιακά θέματα στον άνθρωπο. Είναι μια πάλη ανάμεσα στον φωτεινό και τον σκοτεινό εαυτό μας.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ  27, ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

ΤΗΛ. 210-3457904 (14.00-21.00)

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΩΡΑ: 23.30

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ώρα και 20΄

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:ΑΝΕΡΓΟΙ:  6 ΕΥΡΩ, ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 10 ΕΥΡΩ

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥΣΙΝΗΣ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΛΗ, ΑΝΝΑ ΡΑΖΗ, ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ

ΔΙΑΣΚΕΥΗ:   ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΛΗ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ: ΘΩΜΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΤΣΑΡΙΝΗ, ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΛΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΟΥΓΚΡΗΣ, ΤΕΡΥ ΦΑΤΣΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥΣΙΝΗΣ

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: ΤΕΡΥ ΦΑΤΣΗ, ΛΙΑ ΓΑΛΑΝΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΖΥ ΧΟΥΝΤΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ: ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΝΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ