135765

Γράφει ο Σπύρος Πλουμίδης

Υπάρχει, που λέτε, ένα παιχνίδι που λέγεται X-Factor. Σε αυτό διαγωνίζονται άντρες και γυναίκες που θεωρούν πως έχουν καλή φωνή και πως θα γίνουν οι νέες μεγάλες φίρμες του ελληνικού τραγουδιού. Έχει και μια κριτική επιτροπή από διάφορους επιτυχημένους, οι οποίοι ακούνε και κρίνουν τις φωνές, την εμφάνιση και όλα τα άλλα που χρειάζεται για να γίνεις σταρ. Βαθμολογούν τους παίκτες μέχρι να μείνει μόνο ένας (σαν τον Χαϊλάντερ ένα πράγμα) που θα κερδίσει το παιχνίδι.

Μια από τις διαγωνιζόμενες είναι και η Νώαινα (αναγραμματισμός από το Ιωάννα), η οποία στα περισσότερα live έβγαινε με ένα… μουστάκι σε διάφορα μέρη του σώματός της και μετά το τέλος του τραγουδιού της, μας αποκάλυπτε που είναι.

Καλλιτεχνική άποψη το λέμε και λόγος δεν μας πέφτει στην τελική αν θέλει κάποια να έχει μουστάκι και να το σουλατσάρει και στο σώμα της.

Στο τελευταίο live λοιπόν τραγούδησε ωραία και καλά, αλλά δεν μας έδειξε το μουστάκι, βάζοντάς μας σε σκέψεις. Καλέ που είναι, καλέ που είναι…

Ε, τελικά μας έδειξε που είναι και μας λύθηκε εμάς η απορία…

Μετά χαμός. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής κοκκίνισαν από θυμό, ντροπή και αγανάκτηση. Μα κώλος φόρα παρτίδα στην ελληνική τιβι; Δεν ξανάγινε. Έτσι η Νώαινα μας χαιρέτησε και δεν θα αναστατώσει άλλο τα χρηστά ήθη της τηλεόρασης.

Και επειδή όλη την ημέρα έπεσαν να φάνε το κορίτσι έδωσε την επικότερη απάντηση μέσω facebook και κέρδισε για πάντα τον σεβασμό μας…

«Όταν τρολλάρεις την κριτική που σε θέλει πιο ‘φάτε μάτια ψάρια’, που σε κάθε επεισόδιο σε απαιτεί πιο ‘παιχνιδιάρα γυναίκα’ -τύπου- ‘βγάλε κι άλλη κοιλιά έξω, τί ωραία που είσαι πιο χοτ ντυμένη απόψε, θέλουμε να δούμε κι άλλο από τη σέξυ Νωαίνα, παίξε λίγο on stage με το μ**** σου’, και όταν τους απαντάς με κώλο σοκάρετε το ηθικό, σοβαροφανές πανελλήνιο.

Κάθε Λάιβ και Σεξότερη δεν είπαμε Βαγγελίτσα; Το μουστάκι μου δεν φαγώθηκες να δεις;

Ττααα χχχ»,

Αυτάαααα. Κατά τ’ άλλα εσείς όλα καλά;