Γράφει η Άννα Παχή

Το Αγόρι ζει μόνο. Όχι ακριβώς δηλαδή, μοιράζεται το τακτοποιημένο του δωμάτιο με το Κορίτσι, μόνο που δεν το ξέρει. Ακόμη. Όταν συναντιούνται, ξεκινούν μαζί ένα ταξίδι γνώσης. Του Άλλου, του Εαυτού τους, του Κόσμου.

Η παράσταση «Μπλε» είναι ιδιαίτερη. Καταρχάς, οι ηθοποιοί δε μιλούν. Εκφράζονται μόνον με τις κινήσεις τους, κινήσεις τόσο εύγλωττες, που τα λόγια δεν χρειάζονται τελικά.

Ο David Negrin σκηνοθετεί με καρδιά, μυαλό και ψυχή. Με τον ίδιο τρόπο ερμηνεύουν τους ρόλους τους ο Παντελής Πάγκαλος και η Αναστασία Καπρέτσου.

Απλά πράγματα, όπως το πρωινό ξύπνημα (η αγουροξυπνημένη Αναστασία θα λιώσει την καρδιά σας), η ρουτίνα μιας τακτοποιημένης ζωής (εξαιρετικός ο Παντελής) , η ανάγκη για συντροφιά, εξερεύνηση και συναισθήματα, μπλέκονται υπέροχα στο «Μπλε» και κάνουν τον θεατή συνοδοιπόρο μιας πορείας που οδηγεί στη χαρά, την ανακάλυψη και φυσικά, την αγάπη.

Η παράσταση διαθέτει χιούμορ, ευρηματικότητα, πολλή φαντασία και ταλέντο. Από τα γλυκύτερα πράγματα που έχω δει στο θέατρο, δεν αφορά μόνον τους μικρούς αλλά – ίσως κυρίως – τους μεγάλους θεατές. Σίγουρα θα θυμηθούν πράγματα που έχουν ξεχάσει. Να πάτε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Nτέιβιντ Νεγρίν

Υποκριτική διδασκαλία: Άννα Μονογιού

Χορογραφίες: Χριστίνα Φωτεινάκη

Σκηνικά-κοστούμια-φωτισμοί: Ντέιβιντ Νεγρίν

Βοηθός Σκηνογράφου: Νάσια Πλέτση

Κατασκευή σκηνικού: Χρήστος Χαμζαλάρης, Χαμ

Ειδικές κατασκευές: Κώστας Γεροδήμος, Παναγιώτης Ζουμπούλης

Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού (A-Priori)

Διανομή: Παντελής Πάγκαλος, Αναστασία Καπρέτσου

 

Ημέρα & ώρα παράστασης

Σάββατο 16.00

Τιμές εισιτηρίων

Γενική Είσοδος: 10 €

Φοιτητικό, ανέργων: 8 €

Παιδικό κάτω των 12 ετών: 6 €

Ατέλειες ηθοποιών: (ανάλογα τη διαθεσιμότητα)

Ειδικές τιμές για σχολεία κατόπιν επικοινωνίας: Ναι

Διάρκεια παράστασης | 65’ χωρίς διάλειμμα

Λόγω της ιδιαιτερότητας της παράστασης που είναι «βουβή» , ενδείκνυται για κωφά άτομα και για ξένους που βρίσκονται στη χώρα μας.

Θέατρο Olvio |Φαλαισίου 7 & Ιερά Οδός 67, Βοτανικός 2103428650