Καλεσμένος στην εκπομπή “Survivor Πανόραμα”, ήταν σήμερα ο Δημήτρης Πασχούλας, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor. Ο πρώην παίκτης των «Μαχητών» αποκάλυψε πως οι δικαιολογίες που λένε οι συμπαίκτες του, ως προς τον λόγο για τον οποίο έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την ομάδα τους, δεν έχουν δόση αλήθειας.

«Το παιδί ήταν και ντόμπρος χαρακτήρας και δυνατός σαν παίκτης και καλό παιδί. Όταν πήγαμε στην παραλία πρώτη μέρα, ο Γιώργος πήγε και κατέβαζε όλους τους φοίνικες, τα φύλλα για να κάνουμε την καλύβα. Δηλαδή, ούτε μια μέρα δεν έκατσε το παιδί μαζί μας. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν έρχεται μαζί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor είπε πως στην ουσία ο σκοπός δεν ήταν τόσο να πάει στους «Διασήμους», αλλά να φύγει γενικά από το παιχνίδι.

«Δεν ήταν ένα συγκεκριμένο άτομο, ήταν μια παρεούλα στην αρχή. Εγώ το εξέλαβα ότι το σκηνικό αυτό έγινε, επειδή ο Γιώργος ήταν δυνατός παίκτης, ήταν ο πιο δυνατός ίσως. Εντάξει, μετά εμφανίστηκε και ο Μάριος ότι είναι κι αυτός από τους πολύ δυνατούς. Για εμένα είναι οι δυο top αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Και είχαν ένα σκεπτικό ότι όποιος πάει στην ομάδα των “Διασήμων” πρώτη εβδομάδα, λογικά θα τον διώξουν οι Διάσημοι, οπότε τρως στον ανταγωνισμό τον δυνατό παίκτη. Είναι στρατηγική των παιδιών», δήλωσε.

Ο Δημήτρης Πασχούλας, ο οποίος είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από την ομάδα των «Μαχητών», είχε εκφράσει εξ αρχής τις διαφωνίες του σχετικά με το κατά πόσο λειτουργούν σαν ομάδα.

enikos