Μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια ο Μπομπ Ντίλαν επιστρέφει με νέο άλμπουμ. Τα καινούργια τραγούδια του βραβευμένου με Νόμπελ τραγουδοποιού θα κυκλοφορήσουν στις 19 Ιουνίου, ενώ ανάμεσά τους θα είναι και τα δύο κομμάτια που παρουσίασε τις προηγούμενες εβδομάδες χωρίς ωστόσο να προϊδεάσει για τον επερχόμενο ολοκληρωμένο δίσκο του.

Να θυμίσουμε πως το τραγούδι «Murder Most Foul», ανεφέρεται στην δολοφονία του Προέδρου Κένεντι και είναι διάρκειας 17 ολόκληρων λεπτών ενώ στο «I Contain Multitudes» κάνει αναφορές στους ποιητές Έντγκαρ Άλαν Πόε μέχρι τον Γουίλιαμ Μπλέικ αλλά και στους Rolling Stones.

Η σημερινή ανακοίνωση για την κυκλοφορία του άλμπουμ συνοδεύτηκε από την αποκάλυψη ενός ακόμη, τρίτου κατά σειρά, καινούργιου τραγουδιού με τον τίτλο «False Prophet».

Ο θρυλικός καλλιτέχνης, παρά τα 79 του χρόνια συνεχίζει να παραμένει ενεργός τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά. Για τον Απρίλιο, μάλιστα, είχε προγραμματίσει περιοδεία στην Ιαπωνία η οποία όμως ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.