Ένα μονοπάτι μήκους 13, 5 χιλιομέτρων δεν είναι προσβάσιμο στον οποιονδήποτε και χρειάζεται επιδεξιότητα και κατάλληλο όχημα για να το διαβεί κανείς.

Το Χελς Ριβέντζ (Hell’s Revenge), περνά από τις κορυφές βράχων από ψαμμίτη, προσφέροντας στους τολμηρούς που το διασχίζουν μια μοναδική εμπειρία και απίστευτη θέα.

Βρίσκεται στην καρδιά του οροπεδίου Κολοράντο, στη Γιούτα, στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, μεταξύ των γραφικών κόκκινων βράχων του Εθνικού Πάρκου Άρτσις και των απίστευτων τοπίων ψαμμίτης του εθνικού πάρκου Κάνιονλάντς, κοντά στην πόλη Μόαμπ.

Γι ΄ αυτό η μικρή πόλη έχει γίνει είναι ένας δημοφιλής προορισμός για λάτρεις της περιπέτειας. Το άγριο και όμορφο τοπίο της ερήμου χαρακτηρίζεται από εκατοντάδες διαδρομές για ποδηλασία βουνού και ακραία οδήγηση με οχήματα 4×4.

Το Hell’s Revenge και ειδικότερα ο βράχος από τον οποίον ξεκινά, η λεγόμενη «Πλάτη του Λιονταριού» (Lion’s Back), έγινε διάσημο πριν από χρόνια μετά από ένα ατύχημα.

Ένα αυτοκίνητο έπεσε από 10 μέτρα, όταν έσπασαν τα φρένα του, ανεβαίνοντας στην πλαγιά που έχιε κλίση 65 μοιρών!

Κανείς από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε από τη συντριβή, αλλά το περιστατικό είχε βιντεοσκοπηθεί και προβλήθηκε σε τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ, προκαλώντας το ενδιαφέρον των τολμηρών.

Πηγή: Snoopit24