H Μαρία Στάβαρη και η Φιλίνη Παναγιωτοπούλου, με πολυετή εμπειρία στο χώρο του θεάτρου και της εμψύχωσης, πάντα ενωμένες σε κάθε τους βήμα, κάνουν ακόμα ένα… Μπαίνουν με το δεξί, στον ολοκαίνουργιο χώρο τους και περιμένουν να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους φίλους. Σε συνεργασία με έμπειρους θεατρολόγους, εικαστικούς και χορογράφους προσφέρουν ποιοτικές  παροχές υπηρεσιών πολιτισμού  και άλλες υποστηρικτικές  δραστηριότητες  για τις τέχνες του θεάματος.

Το PLAY ART REPEAT  είναι ένας χώρος συνολικής έκτασης 200τ.μ   Έχει δομηθεί κατάλληλα, ώστε να πετύχουμε ένα φιλικό, όμορφο και ασφαλές περιβάλλον.

Η κεντρική αίθουσα διδασκαλίας 60 τ.μ.  είναι φωτεινή, με ξύλινο πάτωμα, καθρέφτες, σύστημα κλιματισμού, εξαερισμού και πυρασφάλειας. Ιδανική  για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων, σεμιναρίων, μαθημάτων και προβών. Επίσης, υπάρχει χώρος αναμονής με καθιστικό, μεγάλη τραπεζαρία ανάγνωσης, βιβλιοθήκη, δύο W.C, κουζίνα και μεγάλη βεράντα.

Επιπλέον,  το PLAY ART REPEAT  έγινε μια μεγάλη αγκαλιά για τις θεματικές δραστηριότητες της «ΜΠΙΣΚΟΤΕΚ». Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος  50 τ.μ.  με λιχουδιές, ντισκομπάλες, κουκλοθέατρο και παιχνίδια, σας περιμένει να γιορτάσουμε παρέα.

Τα παιδιά στο χώρο μας θα μάθουν να καλλιεργούν τη φαντασία τους και τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, ενώ παράλληλα θα παίξουν και θα ευχαριστηθούν με την ψυχή τους.

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

 ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ (για παιδιά 4+)

Παίζουμε και δημιουργούμε από το τίποτα τα πάντα, στηριζόμενοι στις βασικές αρχές του θεάτρου. Αναπτύσσουμε  τη φαντασία, την επικοινωνία και την αυτοπεποίθηση μας, καλλιεργώντας το συναισθηματικό μας κόσμο. Φτιάχνουμε ήρωες, συνθήκες και δράσεις. Ζωντανεύουμε τις ιστορίες που γράψαμε μια μέρα στο χαρτί!             ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 -19:00

ΤΕΧΝΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (για παιδιά 4+)

Εδώ το θεατρικό παιχνίδι συναντάει τις άλλες τέχνες (τη ζωγραφική, τη μουσική, το χορό) και η μαγεία ξεκινά! Χρώματα, μελωδίες, χορογραφίες, όλα μπλέκονται με τις δικές μας ιστορίες και γίνονται μοναδικές εικαστικές δημιουργίες.                                                                                                                                                                                      KAΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 18:00 – 19:00

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (για παιδιά 2+)Το διαδραστικό παιχνίδι και η κινησιολογία με τα μουσικά όργανα, ενισχύουν την ανάπτυξη του παιδιού και προωθούν την έφεση του, στη μουσική και το τραγούδι. Η ρυθμική, όπως μετονομάστηκε από τον Dalcoze, στοχεύει στην εκμάθηση μουσικών νόμων και στοιχειών, μέσω της έκφρασης του σώματος. Σύμφωνα με μελέτες τα παιδιά που διδάσκονται μουσική, παρουσιάζουν μεγαλύτερη συγκέντρωση και οι δεξιότητές τους αναπτύσσονται με ταχύτερο ρυθμό.                                                                                                                                                                                     ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 10:30- 11:30

ΤΜΗΜΑ MUSICAL (για παιδιά, εφήβους και ενήλικες)

Το musical είναι το είδος του θεάτρου που συνδυάζει άψογα την τέχνη της υποκριτικής, με το χορό και το τραγούδι. Ένα μάθημα άκρως διασκεδαστικό και δημιουργικό, το οποίο θα μας μεταφέρει στον κόσμο των Addams και της Annie. Μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας θα ακούσουμε τη Μελωδία της Ευτυχίας και θα νιώσουμε ότι είμαστε ο Τhe greatest showman. Φυσικά δε θα ξεχάσουμε να επιβιβαστούμε στο Grease Lighting για μια βόλτα ως την Πόλη των αστεριών. Ενώ στο τέλος της χρονιάς  μαζί θα αναφωνήσουμε … Μamma mia θα το έκανα ξανά.  Το συγκεκριμένο μάθημα στοχεύει στη δημιουργία ολοκληρωμένης παράστασης και στην παρουσίασή της σε κεντρικό θέατρο στο τέλος της χρονιάς.                                                                                                                                                   ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 13:00 – 16:00

ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ (για παιδιά 4+)

 Ζωγραφική με μολύβι, τέμπερες, ξυλομπογές, δαχτυλομπογές, κηρομπογές, θεματικές κατασκευές με διαφορετικά υλικά. Φιγούρες από πηλό και πλαστελίνη και σχέδιο παρατήρησης μέσα σε ένα φανταστικό αφηγηματικό πλαίσιο

Που στόχο έχει να δώσει  την ευκαιρία στα παιδιά  να κινητοποιήσουν τις ικανότητες τους, να προσεγγίσουν ένα αντικείμενο εκ του φυσικού με μία διαφορετική ματιά, να αποκτήσουν σύνδεση με το εκάστοτε αντικείμενο σε σχέση με τη φανταστική ιστορία και τη δραματοποίησή της. Να μάθουν τις βασικές αρχές σχεδίου με ένα πιο διασκεδαστικό τρόπο.

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:00 – 18:00                                                                                                                           

 MESSY PLAY (για παιδιά 2+)

Ένα παιχνίδι που λερώνει! Γεμάτο υφές, χρώματα, μουσικές και αρώματα !

Μέσα από το αισθητηριακό παιχνίδι τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να αφήσουν ελεύθερη την φαντασία τους, να αναπτύξουν την δημιουργικότητα τους και να εξερευνήσουν χωρίς περιορισμό! Βρώσιμα υλικά, χρώματα ,ζύμες και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τους φίλους μας να τα ανακαλύψουν και να τα συνδέσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 18:00 – 19:00

ΒABY MUSIC (για μωράκια 10 μηνών+)

Η νέα μας δραστηριότητα για μωράκια με συνοδεία της μαμάς ή του μπαμπά.

Ένα μάθημα που σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το παιδί σας!

Θα αλληλοεπιδράσετε, θα γελάσετε θα δεθείτε και θα εκπλαγείτε με την πρόοδο του, στα διάφορα ερεθίσματα.

KAΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 – 18:00

 

ZUMBA KIDS (για παιδιά 4+)

Εύκολες διασκεδαστικές χορογραφίες για τους μικρούς μας φίλους,  οι οποίες  μετατρέπουν την προπόνηση σ’ ένα μεγάλο party! Tα παιδιά επιτυγχάνουν  μακροπρόθεσμα οφέλη, απολαμβάνοντας την εμπειρία της πιο κεφάτης ώρας. Ελάτε λοιπόν, να ξεφαντώσουμε, να χαρούμε και να γυμναστούμε σε λάτιν ρυθμούς.

Η ”συνταγή’ μας περιλαμβάνει λίγο salsa, λίγο merengue, λίγο reggaetón, λίγο samba, λίγο hip-hop,  λίγο cha- cha, λίγο  και πολλή αγάπη.                                                                                                                                                                 KAΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 18:00 – 19:00

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (για εφήβους & ενήλικές)

Ο σύγχρονος χορός είναι ένα είδος όπως το μπαλέτο, το jazz και προέκυψε ως μία μορφή «επανάστασης» ενάντια στις αυστηρές αρχές του μπαλέτου.

Επικεντρώνεται στην προσωπική ερμηνεία του χορευτή και όχι σε βήματα με συγκεκριμένη δομή όπως συμβαίνει στο μπαλέτο. Ελάτε λοιπόν να χορέψουμε και να εκφραστούμε μέσα από το χορό  χωρίς κανόνες!

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ  20:00 – 21:30 & ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:00-20:30

 Οι εγγραφές συνεχίζονται όλο το χρόνο

Κλείσε άμεσα το δοκιμαστικό σου