Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Survivor μίλησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Αλήθεια, τι εικόνα έχεις σχηματίσει για τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Δεν είχα πολύ χρόνο για να τον γνωρίσω σε βάθος. Τελευταία, όμως, ήρθαμε αρκετά κοντά. Από το λίγο που κάναμε παρέα, κατάλαβα ότι ο Γιώργος είναι ένα παιδί έξυπνο, λογικό, ευγενικό και αγωνιστής πάνω απ’ όλα. Είναι συγκροτημένος κι έχει πείσμα μέσα του. Ξέρει τι θέλει από τη ζωή του. Όταν παρεξηγηθήκαμε μία φορά, το λύσαμε αμέσως. Και ποτέ δεν τον ψήφισα, γιατί έβλεπα το πόσο χρήσιμος ήταν για την ομάδα μας.

Ήταν στρατηγική, πιστεύεις, να ψηφίζει η ομάδα σου για αποχώρηση κάθε φορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ όταν έπρεπε να στείλετε έναν παίκτη στους «Μαχητές» δώσατε τον Γιάννη Σπαλιάρα;

Νομίζω, πάντως, πως δεν θα έδιναν ποτέ έναν δυνατό παίκτη. Έτσι πιστεύω… Όταν μας ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης το ατύχημα, αυτοπροτάθηκα να πάω στους «Μαχητές». Γιατί, η αντίπαλη ομάδα είχε χάσει δυο δυνατούς της παίκτες. Ήθελα, λοιπόν, να πάω και να βοηθήσω. Το ζήτησα από την ομάδα μου. Δεν το έκαναν και έστειλαν τον Σπαλιάρα.

enikos