Η αγαπημένη αποκριάτικη παράσταση των μικρών παιδιών, έρχεται και πάλι κοντά μας για να φέρει χαρά στα παιδιά και το πνεύμα της Ελληνικής Αποκριάς!

Γαϊτανάκια και άλογα που χορεύουν , το Φεγγάρι, η Άνοιξη και ο Χειμώνας όλοι μαζί φέρνουν στη γη τη χαρά της ζωής.

Εμπνευσμένη από τα έθιμα της Ελληνικής παράδοσης, μεταφέρουμε στα παιδιά του σήμερα, έναν παραμυθένιο κόσμο από το παρελθόν που όμως ακόμα και σήμερα, αγγίζει την καρδιά μικρών και μεγάλων.

Λίγα λόγια για το παραμύθι:

Μια φορά κι έναν καιρό ο Χειμώνας ξέχασε να φύγει! Ένα παιδί που είναι κλεισμένο στο σπίτι του για πάρα πολύ καιρό, θα παρακαλέσει το Φεγγάρι να φέρει πίσω την Άνοιξη, και τη χαρά της ζωής. Ένα γαϊτανάκι με πολύχρωμες κορδέλες θα ξαναφέρει την άνοιξη και έναν γάμο!

Ένας διαφορετικός γάμος θα γίνει σήμερα, ένας λεβέντης κάβουρας παντρεύεται την όμορφη χελώνα! Ποιος θα είναι η νύφη και ο γαμπρός; Θα προλάβει ο κουμπάρος να πάει στον γάμο; Με τα παιδιά θα δραματοποιήσουμε το τραγούδι και θα γελάσουμε με τον πιο τρελό γάμο που έγινε ποτέ!

Με ζωντανή μουσική και πολύ παιχνίδι, η παράσταση αυτή φέρνει τα παιδιά κοντά στο πνεύμα της παραδοσιακής Αποκριάς και υπόσχεται σε μικρούς και μεγάλους χαρά και ξεφάντωμα! (οργανωμένα από τις θέσεις μας)

Διάρκεια: 60 λεπτά

Κείμενα – σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα

 Παίζουν: Δημήτρης Σκούρτης, Μαρία Ιωάννου, Ζωή Κουσάνα

 Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Σάββατο: 11, 18, 25 Φεβρουαρίου στις 5:30 μ.μ.

Κυριακή 12, 19, 26 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. & 5:30 μ.μ.

Εισιτήρια: 10€ γενική είσοδος (ενήλικες και παιδιά)
8€ φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ, πολυτέκνων

Ηλεκτρ. Κράτηση: ticketservices.gr 

Πληροφορίες: 210 3464903 , 210 3464002 

Στο θέατρο Μορφές Έκφρασης (Αλκμήνης 13, Κάτω Πετράλωνα)

 

 

 

Δείτε βίντεο από την παράσταση:

 

https://youtu.be/5ííAx1nvW5s