Σκέψου τον εαυτό σου μέσα σε σκοτεινές φυλακές. Τις φυλακές του Cold Mountain. Τώρα φαντάσου μπροστά σου και δίπλα σου θανατοποινίτες κατάδικους να περιμένουν τη μέρα που θα διανύσουν το Πράσινο Μίλι.

Το διάδρομο που οδηγεί από τα κελιά σας στην ηλεκτρική καρέκλα των φυλακών γνωστή και ως Γριά Σπίθα. Μαζί σου υπάρχουν και θα υπάρξουν στυγεροί δολοφόνοι όπως ο Μπιλλ, η μισότρελη Ντελακρουά και ο Άρλεν Μπίτερμπακ, άνθρωποι που με μία πρώτη ματιά, σου φαίνεται δύσκολο να εμπιστευτείς. Παράλληλα φύλακες προσέχουν κάθε σας βήμα σεβόμενοι την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, όπως η Πολ και η Ντιν πάντα κάτω από τις οδηγίες της διοικήτριας με το όνομα Χάρις.

Σε αυτούς όμως τους φύλακες δεν ανήκει η Πέρσι Γουέτμορ, μία σκληρή και σαδίστρια φύλακας που με κάθε ευκαιρία θα προσπαθήσει να σε βασανίσει. Και εκείνη ακριβώς την στιγμή μπαίνει ο Τζον Κόφι. Ένας γιγάντιος άνθρωπος με επιβλητική παρουσία που έχει καταδικαστεί σε θάνατο για την αποτρόπαιη δολοφονία δύο μικρών κοριτσιών. Κάτι όμως στον χαρακτήρα του φαίνεται να μην σου ταιριάζει στην πράξη του…

Τι είναι όμως τελικά ο Κόφι που είναι μαζί σου; Ένας σατανάς με ανθρώπινη μορφή; Ή ένα πλάσμα τελείως διαφορετικό; Έχεις μία και μοναδική ευκαιρία να αποφασίσεις ο ίδιος.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:
Αθανασοπούλου Φωτεινή
Αρνίδη Μαρία-Φωτεινή
Βατικιώτης Κωνσταντίνος
Δρούγα Κωνσταντίνα
Λαγουδάκη Κατερίνα
Μανωλοπούλου Ιφιγένεια
Νικητόπουλος Αλέξανδρος
Οκούμους Θεοδοσία
Παπαγρηγοριάδης Στέλιος
Τσαντού Ευαγγελία

Βοήθησαν στην δημιουργία βίντεο που προβάλλεται στην παράσταση: Δημητρίου Ευαγγελία, Νίκη Παλούκη, Βασίλης Σύρρος και τους ευχαριστούμε θερμά.

Βοήθησε στην κατασκευή των σκηνικών ο Δημήτρης Σκόκας και τον ευχαριστούμε θερμά.

Κείμενο: Stephen King (Βιβλίο), Frank Darabont (Ταινία)
Σκηνοθεσία-Διασκευή: Βατικιώτης Κωνσταντίνος
Σκηνικά/Κουστούμια: Θεατρική Ομάδα ΟΠΑ
Διάρκεια: 90′

Θέατρο Έαρ Βικτώρια Διεύθυνση: Μαγνησίας 5, Αθήνα 112 51

Είσοδος Ελεύθερη

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 6907907208