Ύστερα από πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και Music Bars στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, oι Vanila swing και ο Ρένος Χαραλαμπίδης στη Ρότα το Σάββατο 20 Μαΐου με αφορμή τη συνεργασία τους στο γνωστό τραγούδι «Αγωνία» του Γιώργου Ζαμπέτα που ήδη έγεινε viral, ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί μας υπόσχονται μια βραδιά με άκρως χορευτική διάθεση με τραγούδια δικά τους και με ένα ζωντανό και δυναμικό live με επιτυχίες διασκευασμένες όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Κινούνται στο χώρο του Swing και του Rock n Roll με αναφορές στο χθες και το σήμερα!
Οι VANILA SWING δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα,ύστερα από αρκετές αλλαγές στα μέλη τους και πολλές μουσικές αναζητήσεις κατέληξαν στην σημερινή τους σύσταση και μουσική κατεύθυνση.

Αυτό που κάποιος θ’ακούσει απ τους V.S είναι μια μίξη από rock n roll ,rockabilly του ’50 και swing του 40,εμπλουτισμένα από τον σημερινό ήχο διατηρώντας ταυτόχρονα την vintage αισθητική.
Διασκευάζουν με το δικό τους ιδιαίτερο ύφος από Beyonce μέχρι Motorhead, από Moby μέχρι Robbie Williams και White Stripes.

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Elvis, ο Chuck Berry και ή Wanda Jackson με τους παραπάνω; Θα το μάθετε σ’ ένα live των VANILA SWING με τον Ρένο Χαραλαμπίδη…

Oι Vanila swing είναι :

ΛΗΔΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ (ΦΩΝΗ)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ (ΚΙΘΑΡΑ)
ΑΝΤΡΕ ΝΙΚΑΚΗΣ (ΜΠΑΣΟ)
TONY STONE (ΚΡΟΥΣΤΑ)

Ρότα

Art Coffee Community
Σόλωνος 124
(Πολυχώρος Άγκυρα)
Τ: 210-3801033

Είσοδος: 7€

5€ μπύρα, 5,5€ κρασί, 7,5€ ποτό
Φιάλη κρασί από 29€ έως 34€ ανά 2 άτομα
Φιάλη ποτό 75€ ανά 4 άτομα