Η HCM City Ballet Συμφωνική Ορχήστρα και όπερα, μαζί με χορωδία και σολίστες τραγουδιστές θα παρουσιάσει την χριστουγεννιάτικη συναυλία στο HCM City Opera House στις 19 Δεκεμβρίου 2018.

Ο Έλληνας μαέστρος Πέτρος Καρπαθάκης θα διευθύνει αυτήν την ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο HCM City Opera House στις 19 Δεκεμβρίου 2018.

Την συναυλία θα ανοίξει με την Σουίτα Καρυοθραύστης Op 71α του Tchaikovsky, κατόπιν την τζαζ Suite No. 2 από τον Shostakovich!

Το δεύτερο ήμισυ την συναυλίας θα περιλαμβάνει γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια όπως το White Christmas από τον Irving Berlin, Variations of the Jingle Bells του James Pierpont και το Let is snow! Let it snow! Let it snow! του Jules Styne.

Η Κορεάτισσα σοπράνο Cho Hae-Ryong θα τραγουδήσει το Cantique de Noël (O Holy Night) του Adolphe-Charles Adam.

Το γυναικείο σύνολο Saigon Ladies θα τραγουδήσουν το Ding Dong merrily on high, ενώ ο τενόρος Phan Trung Hữu Kiệt θα τραγουδήσει το Adeste Fideles του John Francis Wade.

Η συναυλία θα περιλαμβάνει επίσης το Panis Angelicus («ψωμί των Αγγέλων») από τον Cesar Franck, το Agnus Dei («Αμνός του Θεού»), του George Bizet και το Ave Maria του Franz Schubert. Στην παράσταση θα τραγουδήσουν ακόμα η σοπράνο Phạm Khánh Ngọc, ο τενόρος Phạm Trang, η σοπράνο Lý Hoàng Kim, ο τενόρος Trần Thành Nam και η χορωδία της HBSO.

Ο Πέτρος Καρπαθάκης σπούδασε πιάνο, τρομπέτα, βιολί, κρουστά, τραγούδι, ενορχήστρωση και Διεύθυνση Ορχήστρας στην Ελλάδα, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει συνεργαστεί με σημαντικές ορχήστρες όπως τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηνών, την Ε.Ρ.Τ. (Εθνικής Ραδιοφωνίας Συμφωνική Ορχήστρα) και την Ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής. Φέτος διηύθυνε τη Βασιλική Φιλαρμονική Συμφωνική Ορχήστρα στο Αζερμπαϊτζάν, την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηνών και την Ho Chi Minh Ballet Symphony Orchestra and Opera στο Βιετνάμ (HBSO).

Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. στην πλατεία 7 Lam Sơn στην περιοχή 1 στο Ho Chi Minh!

Εισιτήρια διατίθενται στο χώρο.