2ος Χρόνος Παραστάσεων
3η Παράταση Παραστάσεων

Οι Υπάκουοι ή Reunion

Η καρδιά μιας ολόκληρης γενιάς χτυπάει στο θέατρο Βαφείο

Ίσως το πιο επίκαιρο έργο της γενιάς μας, παίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής και παίρνει για τρίτη φορά παράταση!

Μετά τις εξαιρετικές κριτικές που απέσπασε το έργο και η παράσταση, αλλά και τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, Οι Υπάκουοι ή Reunion παίρνουν τρίτη παράταση και ξεκινούν νέο κύκλο παραστάσεων από το Σάββατο 13 Ιανουαρίου!

Πρόκειται για ένα έργο στο οποίο οι ήρωες μιλούν σχεδόν για τα πάντα: για τον απολογισμό που κάνει η γενιά των σημερινών 45άρηδων, για τις οικονομικές δυσκολίες, για την κατάσταση της χώρας σήμερα, για τον ανολοκλήρωτο εφηβικό έρωτα, για το άγχος των γυναικών μπροστά στον χρόνο που περνάει, για την απελπισία μίας γενιάς που «ξεκίνησε από τα εύκολα και ζει μονίμως σαν να την κυνηγάει μία αντίστροφη μέτρηση». Τίποτα γύρω τους δεν θυμίζει τα ξένοιαστα χρόνια της δεκαετίας του ’90 όταν ξεκίνησαν να χτίζουν τη ζωή τους. Και τα κρυμμένα τους μυστικά που θα αποκαλυφθούν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, είναι αυτά που θα τους οδηγήσουν να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να αναρωτηθούν: «Ποιοι είμαστε;»

«Οι Υπάκουοι ή Reunion» είναι ένα έργο απόλυτα σύγχρονο, βγαλμένο από τα γεγονότα της ζωής μας τα τελευταία τριάντα χρόνια, που θα σας κάνει να γελάσετε, να συγκινηθείτε, να αναρωτηθείτε και τελικά, να φύγετε από το θέατρο θέλοντας να συνεχίσετε το reunion, μέχρι να απαντήσετε στο καίριο και επίμαχο ερώτημα που θέτει η συγγραφέας: «Τι θα αφήσουμε πίσω μας;»

Η παράσταση παίρνει – για τρίτη φορά – παράταση για όσους δεν πρόλαβαν να πάνε στο Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής και να πάρουν μέρος στο πιο αποκαλυπτικό Reunion της χρονιάς!

Το trailer της παράστασης
https://www.youtube.com/watch?v=KX3KCbOCCsI&ab_channel=%CE%9F%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CE%A0%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B7

Ταυτότητα της παράστασης
Κείμενο: Άννα Ετιαρίδου
Σκηνοθεσία: Κώστας Δελακούρας
Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά): Δημήτρης Αντωνιάδης, Κώστας Δελακούρας, Άννα Ετιαρίδου, Ειρήνη Ευαγγελάτου, Σίμος Κυπαρισσόπουλος, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Χριστίνα Μωρόγιαννη, Γιάννα Παπανικολάου.
Μουσική: Μανώλης Μπονιάτης
Φωτισμοί: Σάββας Σουρμελίδης
Φωτογραφίες: Μάνος Γεωργίου
Βοηθός σκηνοθέτη: Αλίκη Καλλιβωκά
Παραγωγή: Ομάδα Πλάνη

Πληροφορίες
Θέατρο «Βαφείο – Λάκης Καραλής»
Αγίου Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115, Κεραμικός
Στάση Μετρό: Κεραμικός
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3425637
Ημέρες παραστάσεων: Κάθε Σάββατο στις 9:00 μ.μ. & Κυριακή στις 8:00 μ.μ.
Διάρκεια παράστασης: 120΄
Τιμές εισιτηρίων: 17 € (γενική είσοδος) 12 € (μειωμένο)

Προπώληση Εισιτηρίων: Viva.gr
https://www.more.com/theater/oi-ypakouoi-i-reunion/

Επικοινωνία για την παράσταση
Τηλέφωνο 210 3425637 & 6944418987 @ omada.plani@gmail.com