Γράφει ο Σπύρος Πλουμίδης

Μπήκαμε λοιπόν και στο 2018 η χρονιά μόλις άρχισε, όμως εμείς εδώ στο iart έχουμε μαντικές ικανότητες και θα σας πούμε τι να περιμένετε και τι θα ακούσετε αυτή τη χρονιά, έτσι για να μην έχετε άγχος δηλαδή και να μην προχωράτε στα τυφλά.

Στην πολιτική σκηνή της χώρας η κυβέρνηση θα αρχίσει να πανηγυρίζει την έξοδο από τα μνημόνια. Ναι δεν θα έχουμε πλέον τρόικες και επιτήρηση (τουλάχιστον φανερή) και θα καταφέρουμε να ξαναβγούμε στις αγορές ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα και πάλι να χρειαστούμε τρόικες, μνημόνια, ΔΝΤ και πάει λέγοντας. Χαμός θα γίνει κυρ-Στέφανε. Βέβαια μισθοί, συντάξεις δεν θα αυξηθούν, αλλά οι τράπεζες θα δίνουν και πάλι δάνεια ρε αδερφέ. Έτσι γιατί έχουμε πάθει μια στέρηση τα τελευταία χρόνια. Λογικά ούτε capital controls θα έχουμε, ώστε να μπορούμε να βγάζουμε όσα λεφτά θέλουμε από τους άδειους τραπεζικούς λογαριασμούς μας. Χαμός μιλάμε θα γίνει!!!

Η αξιωματική αντιπολίτευση
δεν θα καταφέρει ούτε φέτος να χωνέψει ότι οι αριστεροί (χαχαχαχαχα) κατάφεραν να εφαρμόσουν ένα σκληρό φιλελεύθερο πρόγραμμα καλύτερα από αυτούς και για να τους την σπάσουν θα κάνουν κίνηση ματ και θα ανέβουν εκείνοι στα βουνά και θα βγουν στο αντάρτικο.

Ο Λεβέντης θα συνεχίσει να ζητάει και πάλι οικουμενική (καλά δεν βαρέθηκε;) ενώ ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι σε συσκευασία ενός μαζί με άλλα μικρότερα κεντρώα κόμματα θα προσπαθήσουν να μας θυμίσουν ότι υπάρχουν και αυτοί. Το ΚΚΕ θα θυμηθεί να κάνει αντιπολίτευση για τους πλειστηριασμούς ενώ σοου θα γίνει με τη Ζωίτσα και τον Λαφαζάνη. Ειδικά αν κάνει κανείς το λάθος να τους συλλάβει όταν θα πάνε να εμποδίσουν τους πλειστηριασμούς. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές λέμε!!!

Σε καλλιτεχνικό επίπεδο οι φιλελέδες θα πηγαίνουν τοίχο τοίχο μην τυχόν και πετύχουν την Νατάσα Μποφίλιου, ενώ θα συνεχίζουν να κράζουν όποιον τολμήσει να πει κάτι κακό για την μαμά Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στα αθλητικά τώρα χαμός θα γίνει στο πρωτάθλημα με 4-5 ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο. Αγγλία γίναμε στα ξαφνικά και προγνωστικά δεν χωράνε, οπότε μην ζητήσετε κανένα σίγουρο για το στοίχημα γιατί δεν έχουμε.

Στο δελτίο καιρού την προσευχή μας να κάνουμε παιδιά και επίκληση σε ότι πιστεύει ο καθένας, μην ρίξει καμιά δυνατή βροχή, κανένα χαλάζι η κανένα χιόνι γιατί θα τρέχουμε πάλι και δεν θα φτάνουμε.

Στα υπόλοιπα τώρα όλη η χώρα θα αποβλακωθεί πάλι με το Survivor και με κάθε άλλο παιχνίδι επιβίωσης. Μάλλον γιατί τους θυμίζει τον δικό τους καθημερινό αγώνα επιβίωσης. Γιατί σου λέει αυτοί την έβγαλαν με φακόρυζο μια εβδομάδα, τι είμαι εγώ να μην μπορώ να την βγάλω με ένα καρβέλι ψωμί; ε; κανένας τυχαίος;;

Καλή χρονιά να έχουμε λοιπόν! Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα είναι βαρετή…