Γράφει ο Σπύρος Πλουμίδης

Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε χαζέψει στην τηλεόραση κάποια από τα πολλά μουσικά talent show που υπόσχονται δόξα και αναγνώριση στους διαγωνιζόμενους. Εκτός από τις ομολογουμένως καλές φωνές που έχουν περάσει από εκεί, υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που απλά δεν …ακούγονται!!! Ας θυμηθούμε μερικές από αυτές…

Ο έλληνας Bruce Dickinson

Ίσως η κορυφαία μορφή που πέρασε από talent show. Το παλικάρι απαγγέλει στην κυριολεξία το “fear of the dark” των Iron Maiden και εμείς τα βάζουμε με την κριτική επιτροπή που δεν του έδωσε ακόμη μια ευκαιρία! Μετά το γυρίζει σε Γονίδη αλλά δεν έχει σημασία…

Ο έλληνας Madonna

Μετά τον έλληνα Dickinson έχουμε και τον έλληνα Madonna. Μπόνους η ελληνίδα μάνα, η οποία δεν ανέχεται την απόρριψη από την κριτική επιτροπή.

Ο Σάκης Ρουβάς του Πειραιά

Τι να μας πει ο κανονικός μπροστά σε αυτόν τον performer. Ακόμη πιστεύουμε πως ο τύπος είναι ένα τεράστιο troll και μπράβο του.

Μας έφαγε η φαρυγγίτιδα

Η Σοπράνο που κόπηκε γιατί της έκατσε φαρυγγίτιδα. Να ξαναπάει, να την απολαύσουμε

Τι Νταλάρας, τι Ρουβάς, τι Χατζηγιάννης

Για Νταλάρα ξεκίνησε να πει, αλλά τελικά έκανε ένα ποτ πουρί Ρουβά και Χατζηγιάννη. Από εμάς περνάει, μας κάνει πως το λενε.

Ο “έντεχνος”

Έντεχνα θέλει να πει το παλικάρι και η άκαρδη επιτροπή τον βάζει να πει ξένο στίχο. Όχι δεν το δέχεται και μπράβο του δηλαδή.

“Με κλειστά τα μάτια”

Τον συνεπήρε τόσο η ερμηνεία που δεν κατάλαβε ότι οι κριτές έφυγαν. Μπόνους το “happy birthday” με πονεμένο στιλ.

Η “πλέιμπακ”

Φιλότιμη, μάλλον καλή φωνή, αλλά το τραγούδι ήταν playback. Nice tray…

Οι αγγλικές προφορές

Γιατί άμα έχεις καλή αγγλική προφορά ανοίγουν όλες οι πόρτες διάπλατα…

“Fame” αλά ελληνικά

Και ωραία φωνή και σκηνική παρουσία. Αυτή η επιτροπή δεν ξέρει να ξεχωρίζει τα αυθεντικά ταλέντα…